/breadcrumb

Alle labels

Academisch onderzoek Als je zoals ik bent dan wil je de mechanismes achter de mechanismes weten. Academici krijgen er geen genoeg van en leggen alles onder het vergrootglas.
Boekbesprekingen Als ik een inspirerend boek lees wil ik dit graag delen, dus beschrijf ik het op mijn blog. Handig als je de inhoud van een boek wilt kennen.
Case-studies Theorie├źn zijn interessant, maar case-studies zijn nuttig! Daarom is het goed om ook eens te onderzoeken hoe iets in de praktijk gaat.
Drupal Drupal is een Content Management Systeem (CMS), ofwel een programma waarmee je een website kunt opzetten en hierop content kunt publiceren en beheren.
Filosofie Filosoferen is echt een van mijn favoriete bezigheden. Gewoon lekker peinzen over de grote en kleine vragen van het leven.
ICT en Business ICT en business vormen samen een vakgebied dat niet hetzelfde is als simpelweg de twee vakgebieden bij elkaar
Korte verhalen Soms gaat mijn fantasie in de vrije loop. Ik tracht wel eens deze fantasie te vertalen naar een kort verhaal, hopelijk op een manier dat het meeslepend is.
Persoonlijke reflectie Een blog is geen blog als het niet ook persoonlijk is. Onder dit label vind je artikelen vanuit mijn persoonlijke reflectie.
Politiek Het mooie aan politiek is dat er altijd wel wat over te zeggen valt. Op z'n tijd doe ik dit dan ook graag.
Transcripties In deze blog maak ik ook wel eens transcripties van bijzondere mensen of interessante dialogen.