/breadcrumb

Over auteursrechten

Lucas Johnston 2016-11-16 2017-04-02T19:20:10+02:00 2016-11-16 Over auteursrechten 203 Voor de volledigheid vind je hieronder een beschrijving van het auteursrechtenbeleid op Lucas Johnston's Blog.

Voor de volledigheid vind je hieronder een beschrijving van mijn auteursrechtenbeleid:

  • Voor alle stukken die ik schrijf houd ik alle rechten liever voor mezelf. Dit houdt dus in gelieve niet te kopiëren en / of publiceren zonder mijn schriftelijke toestemming.
  • Voor alle stukken geschreven door gastschrijvers geldt hetzelfde, tenzij de gastschrijver expliciet anders aangeeft.

Daar waar ik afbeeldingen en teksten van anderen gebruik geldt een van de volgende voorwaarden:

  • Heb ik de rechten verkregen of gekocht om het te publiceren. Als bezoeker van mijn blog heb jij deze rechten helaas niet en zijn deze dus voorbehouden.
  • Is het in de eerste instantie gepubliceerd onder een Creative Commons licentie. In deze gevallen wordt voor de bron aangegeven welke licentie precies van toepassing is. Of je dit mag gebruiken / publiceren ligt aan welke Creative Commons licentie dit is en waar je het voor wilt gebruiken.
  • Is het slechts een citaat en voorzien van een volledige bronvermelding.
  • Is het auteursrecht op het werk verlopen of anderszins vrijgegeven.

Overigens houd ik auteursrecht op mijn eigen schrijfsels en afbeeldingen, maar niet op de achterliggende code van deze website. Dit behoort namelijk tot de Drupal Community en de creëerder van het Writer Theme.

Madd - Where you go I Follow

Where you go I Follow, door M. Madd. Beschikbaar gesteld onder Creative Commons BY-NC-ND 2.0.